VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

COZYOUTFIT

IMG_2865 (1)Hej på er vänner och hej tisdag! ♥ Idag är det en supertrött Vickan som skriver kan jag lova! Var uppe i nästan tre timmar inatt. En med mardrömmar och så kunde jag inte somna om igen. Skulle dessutom upp tidigt för att hinna i tid till ett tidigt läkarbesök med mitt minsta hjärta. Jag ogillar att stressa och vill ha så lugna morgnar som möjligt. Därför ser jag alltid till att vi är uppe i tid, skötväska packad, kläder framtagna osv. Ibland har jag tom förberett all frukost dagen innan för att allt ska gå så smidigt som möjligt :) Trots all förberedelse i världen blir man bra tung i skallen av noll sömn men det underlättar ju en del, det är klart.

Iväg kom vi, Vilma och jag. I tid. Men oj vilken kaostrafik det var. Det gick fint dock (trots en del suckande över att folk inte kan blinka i rondeller? Alltså? Jag har ju inte haft mitt körkort alls länge men jag stör ihjäl mig på detta!!!) och det var tur att vi åkte med marginal. Väl hemma igen var jag lagom mossig. Slängde ihop livets lunch som kommer upp på bloggen imorgon tänkte jag. Ni är en hel del som undrar vad jag äter när det ska gå snabbt och ja. Det behöver inte alltid vara så avancerat. Det är sällan det är avancerat här hemma ska jag säga er. Jag är mycket för snabbt, enkelt men givetvis nyttigt. Nyttigt och näringsrikt väger tyngst. Sen äter barnen köttbullar och pasta här hemma ibland. Jag är ju inte annat än en människa haha :)

Annars då? Idag har det varit hantverkare här och mätt ut material för altan, panelbyte och puts. Vi är fortfarande inte överens om vårt garage (dubbelgarage). V vill bygga ut det och höja taket (?!) för att få plats med en viss typ av bil samt några speciella portar. Jag är mer av den floran att vi fräschar upp det fina (helt okej) garage vi har nu och nöjer oss med några mer normala portar haha. Jaja. Snart börjar bygget igen så nu är det dags att bestämma oss. Och så var det färg på huset med. Jag röstar för vitt. Har varit skönt att ha lite paus i allt byggande, tomtskapande osv. Men nu är det dags att köra igång igen och det känns himla bra det med. Huset kommer att bli så fint! :)

Innan jag avrundar här måste jag fråga; Någon som har något bra tips på preggobyxor som inte är megastora, inte genomskinliga (alltså hatvarning på det?! Vem fasen vill ha genomskinliga brallor på sig?!) och helst bara vanliga svarta?! Verkar vara helt omöjligt att hitta. Idag har jag klämt in mig i vanliga tights men det är inte speciellt skönt över en höggravid mage. Så, tips mottages tacksamt! ♥IMG_2857


Annons

Kommentarer


  1. Dixi Wonderland 12 mars, 2019 on 19:01 Svara

    Jag hatar också idioter som inte blinkar, speciellt i rondeller. Trollhättan är ju en rondell stad, vi har över 30 st och då är inte detta en speciellt stor stad…

    • victoriaestelle 23 mars, 2019 on 17:12 Svara

      JA alltså vad är det för fel på folk!? Händer varje gång vi är ute o kör. Man blir ju så trött :( Okej ni har hur många rondeller som helst hör jag haha. Jisses! Man blir ju lätt galen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna