VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NEWINFROMYSL

IMG_2869 Fått en massa fint utav Bella i födelsedagspresent från YSL. Favvomascaran sedan länge och så detta läppstift/balsam som jag har i många olika nude-färger. Gillar bara nude och rosa på läpparna :) Blev hur glad som helst! ♥ Kan varmt rekommendera dessa läppstift som är lite mer sheer från YSL. Kladdar inte och blir bara supermjukt och ger lite lätt färg. Tips tips! ♥

Annars då? Idag fyller ju min älskade v år så jag och barnen ska snart packa ihop oss för att styra ihop det sista på hans dag här :) Skriver inte så mycket mer då jag vet att han läser bloggen haha ♥ Kram på er hjärtan! Hörs imorgon igen! IMG_2871


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna