VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TODAYSMAMI

IMG_2808Hej på er fina! ♥ Tänkte att jag uppdaterar er lite smått innan jag ska bege mig mot barnmorskan här :) Jag ser SÅ mycket fram emot att få höra lillan!

Idag fick det bli preggo-jeans med en blus till. Jag trivs inte alls i jeans och ni som känner mig vet att jag i princip aldrig använder det. Jag bor typ i kostymbyxor av olika slag. Det är liksom inte jag med jeans på något vis. Hur som helst. Dessa är supersköna och för att variera mig lite testade jag att hoppa i dessa idag. Är lite skeptisk men jag kommer faktiskt inte i mina vanliga byxor längre. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag snart går in i v 29 haha. Snart 10 veckor kvar till BF! Yay! ♥

Kort om denna vecka vad gäller graviditeten:

 • Jättesvårt med kosten igen. Mitt HB är sämst och jag har järnbrist big time = läggs in snart för att få hjälp via blodet. Förmodligen pga blodvärdena som jag är så yr och trött.
 • Lever på banan, apelsin, avokado, bröd… Choklad. Och massor utav vatten. Ska testa med ägg imorgon igen. Wish me luck haha ♥
 • Känner mig SÅ himla stor denna graviditet men har gått upp minst utav alla mina graviditeter. Måtten vad gäller bebis verkar dock vara identiska med Vilma. Är så svullen och känner mig så himla otymplig. Speciellt ut och in från bilen. Får typ ta sats åååååhej så kommer Vickan utvankandes. Lite så.
 • Lillan ligger så himla långt ner redan. Ni som vet, ni vet! Känslan är inte superskön. Bra att kunna andas osv i och med att magen är så låg men ja. Känns ju som att bäckenet blir misshandlat, mer eller mindre, vissa dagar. Typ som hårda stötar. Som sagt. Ni som vet vet :)
 • Jag vill börja tvätta upp kläder och göra fint i lillans hörna. Till en början kommer hon ju att sova med oss och i princip sitta fast i mig. Så, väntar med att inreda ett sovrum lite till. Men kläderna vill jag ordna och strukturera upp :)
 • Victor pratar med bebis varje dag. Speciellt vid varje måltid samt vid läggdags. ”Mamma, bebis ska äta” ”Bebis ska sova, god natt” ”Där ska bebis sitta”. SÅ mysigt! Han blir precis 2,5 år när lillan kommer. Och Vilma 1 år och 3 månader.
 • Brösten gör sinnes ont och jag längtar till att de går ner något. Dock vet jag ju, av erfarenhet, att de brukar dubblas om inte mer när mjölken rinner till. OMG. Har inget som passar upptill denna gång tror jag. Får fylla på snart. För jag vill absolut inte ha något som sitter åt den första tiden efter förlossningen. Inget skönt ju.
 • LÄNGTAR ihjäl mig efter lillan och drömmer om henne nästan varje natt.

IMG_2817

Nu ska jag och bulan packa ihop oss. Vi hörs fina ni! Stor kram! ♥


Annons

Kommentarer


 1. Dixi Wonderland 10 mars, 2019 on 19:13 Svara

  Finaste mamman! Du är grym som kämpar på så som du gör. Älskar när du uppdaterar 😀

  • victoriaestelle 23 mars, 2019 on 17:13 Svara

   Tack snälla. Är lite trött på bloggen och allt just nu men hoppas på att hitta ny inspiration snart <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna