VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SUNDAYMOOD

Hej på er fina ni! Hoppas att er helg varit toppen! ♥ Vi ska strax iväg på kalas här hela bunten och det ska bli jättemysigt. Trots noll sömn, även inatt. Men men en kaffe och favvochoklad på det hela så blir jag nog människa idag också :) Älskar denna choklad! Och den med mint btw.IMG_2786Fått flera frågor ang tröjan och den är ifrån H&M. Stor som attan är den men himla mysig :) Och så har någon hakat upp sig på min utväxt på mina naglar. Som det ser ut nu får jag dem fina TVÅ gånger i månaden. Oftare än så vill (eller hinner) jag faktiskt inte gå. Mitt hår, mina naglar och min hud ändras under graviditeten och allt växer supersnabbt. Huden är glowig just nu vilket jag är himla tacksam över! :) Så, åter till nagelfrågan. Naglarna växer snabbt och jag går inte och fixar naglarna oftare än två gånger per månad. Men, det finns nog viktigare saker att läsa om än att scrolla här och haka upp sig på Vickans naglar, eller?

Ha nu en jättefin söndag vänner! Och ni, håll utkik till kvällen. Kommer upp ett inlägg kring bebis då! Stor kram till er! ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna