VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ITSA….

Nu har ju jag och v vetat om vad det är för litet pyre som växer i min mage i många veckor. Nu är det dags att berätta för er också känner jag :)

Min första magkänsla var att det var en flicka. Jag hade även samma symtom som med Vilma, vilket gjorde att jag var bombsäker på att det var en tjej i min mage. Dock har v hela tiden varit bombsäker och kallat magen för han. ”Sov gott gubben” osv. Det är fler som sagt han till magen så till sist visste jag inte vad jag trodde längre. IMG_2405Men som jag trodde så ÄR det en tjej! Så, mina små hjärtan här hemma ska få en liten lillasyster i maj! ♥ Alltså som vi längtar!!

Älskade lilla hjärtat som väntar i min mage. Välkommen ut om 12 veckor :)


Annons

Kommentarer


  1. Dixi Wonderland 3 mars, 2019 on 18:19 Svara

    Då hade jag ju rätt 😀 Grattis <3

    • victoriaestelle 10 mars, 2019 on 07:47 Svara

      Ja just ja! Du var faktiskt en av få som trodde det var en tjej <3 Tack snälla du!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna