VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FRIDAAAAY

Hallå vänner och hej fredag! ♥

Vi har haft lite sjukstuga här hemma, eller tänder på g. Jag vet inte men hög feber har spökat iallafall = noll sömn. Och mina bihålor är inte att leka med nu. Blir alltid så täppt av att vara gravid. Men men, maj är inte så himla långt bort nu ju, eller hur? :) Heja heja. ♥

Tänkte mest kika in och önska er en fin fredag. Vi ska snart ta oss ut här, jag ska bara försöka multitaska och ställa några fakturor först…. Haha det är inte helt lätt att jobba med bloggen, vara mammaledig till två och samtidigt rodda runt hemmet och all logistik som ska till där. Kommer ju vara mästare i tålamod och bra strategisk efter tre små barn. Tänk att jag blir trebarnsmamma snart, hur häftigt är inte det?! SOM jag längtar! :)

Hur som helst. Här sitter jag as we speak medan Victor leker med lera bredvid och Vilma sover. Älskar ljuset i vårar hus. Och utsikten. Jag är SÅ himla tacksam. ♥

IMG_2784

Till kvällen tänkte jag fortsätta pyssla i min walk in closet. Ljusa sammetsgardiner ska upp och täcka en vägg. En matta ska till och så ska jag piffa med några lampor, ljus och lite annat.  Kan pyssla hur mycket som helst i huset men det är ju så skoj med inredning :)

IMG_2775

Och så tänkte jag fortsätta rensa babykläder nu när vi vet vad det är för liten plutt som ligger och väntar i min mage :) Har lagt ut mycket till försäljning men sparat allt neutralt givetvis. Samt lite till såklart. Vad tror ni det är för kön? :) Kommer ett inlägg till helgen. ♥ IMG_2776

Ha nu en jättefin dag och ta hand om er! Stor kram till er! ♥


Annons

Kommentarer


  1. Dixi Wonderland 1 mars, 2019 on 19:31 Svara

    Jag tror det är en flicka 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna