VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BRANDSFORKIDS

Kolla här hjärtan! ♥ Detta fick följa med igår när jag besökte favvobutiken i stan (och på nätet för den delen). Jag har ett par favvomärken till barnen och det är som många av er vet helt klart PoP, Ralph Lauren och så Mini Rodini. Himla varierat där haha men de är liksom favoriterna som kommit och stannat kvar. Mini Rodini har hållbara och klimatsmarta kläder. Ofta fulsnygga. Mest fula kanske haha men jag gillar det på något vis! Behöver inte se ut som allt annat. Kul att sticka ut lite ju, eller hur :) Sen brukar barnen uppskatta trycken och det är kul att det släpps kläder i kollektioner och inte kommer tillbaka igen. Blir unikt och det gillar jag!IMG_2683 Länkar kläderna nedan efter förfrågan :)

Jacka HÄR, svart tröja HÄR, byxor med apor HÄR, rosa tröja HÄR och byxor med bananer HÄR ♥IMG_2684 IMG_2685 IMG_2686Hittade, som ni ser, en hel del. :) Blir aldrig besviken när jag går in i Brands for Kids butiker och kommer nog aldrig tomhänt ut därifrån. Sen är ägarna huuur trevliga som helst ♥ Det har blivit lite tradition för mig att gå in och handla lite kul till barnen innan mitt månatliga frisörbesök. Och så fylla på med tvålar från Rituals till husets alla badrum. Mysigt :)

Nu ni vänner tänkte jag ta dag här hemma. Sov till 07 imorse (var vaken mellan 00-05 dock) och vaknade av ett Duplo-lok under min kudde. Ett med batteri som låter något så fruktansvärt haha. Ni som vet vet! Så kan man också vakna :) Tog bilen och veckohandlade direkt dock men nu tänker jag ta det lugnt hemma resten av dagen :) Önskar er en jättefin dag! Stor kram! ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna