VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HELLOTUESDAY

Hej på er fina ni, hoppas att ni har sovit gott. Det har vi här hemma, efter en något omtumlande dag igår. Livet har verkligen satt sig på tvären just nu och jag är ganska matt. Men vi kämpar på bäst vi kan och så tar jag en dag i taget. Kanske en timme i taget. Varför händer allt på samma gång? :(

Hur som helst. Barnen vaknade 04:00 idag. V gick upp med dem så att jag fick ligga kvar till 06. Hela rummet snurrade när jag vaknade, heeeelt slut. Och Vilma sover sin lunchvila nu; 08:00. Bra. Not. Hon brukar ju sova mellan 10-11:30, så äter vi lunch tillsammans allihopa. Nu har jag en känsla av att denna dag kommer att bli lagom hetsig dag, men vi gör det bästa utav den, som alltid :) Mår lite dåligt när rutiner rubbas och dagen blir svårplanerad, men så är det ibland. :)

Jag inväntar ett paket som ska komma snart. Sedan ska jag försöka ta oss ut en stund.

Visar lite nytt som jag fick hem häromdagen. Förvaringskorgarna var ju hur fina som helst! Allt från H&M ♥IMG_2399 IMG_2400 IMG_2401 IMG_2402 IMG_2403

Ha en fin dag vänner! KRAM! ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna