VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Änglaboden i Linköping

MONDAY

God morgon fina ni! ♥ Hoppas att ni haft en jättefin helg och att ni mår bra. Jag sitter och inväntar städarna as we speak. Hade tänkt att gå ut med barnen under tiden och det är lite för mycket snö haha. Tror inte att det går så bra. Så, vi får underhålla oss bäst vi kan hemma. Men det är vi faktiskt ganska bra på. :)

I övrigt i veckan står inte så mycket på schemat mer än att underhålla mina små hjärtan och få dagarna att gå trots vädret. V åker iväg på jobb i vanlig ordning och jag är själv i veckan med barnen. Börjar bli van nu men det är fortfarande lika tomt när jag ska somna.

En och annan fika blir det också, ser fram emot det massor. Och just ja! På lördag ska bästis fira mig i efterskott. Fick en heldag med henne och vi ska både ut och äta och gå på bio. Det ni :)

På tal om fika så bjöd jag på detta igår; Raw Fudge med kanderade nötter, havssalt och mango. Blev supergott och fick alla tummar upp! IMG_2418Hur enkelt som helst att slänga ihop denna goding. Här ovan har jag precis tryckt ut smeten. Den behöver stå i frys en stund efteråt för att stelna :) IMG_2426

Porslin: Mateus, Änglaboden i Linköping. ♥

Blev så gott verkligen och kan varmt rekommendera denna! ♥ Victor kunde också smaka, pillade bara bort hans nötter. Kul med fika tycker jag som inte innehåller vitt raffinerat socker. Det mår inte kroppen bra av alls.

Recept Fudge:

  • 200 g urkärnade ekologiska dadlar
  • 4 msk kokosolja
  • 2 dl kakao av god kvalitét, gärna RAW
  • Ev. sötning såsom Akacaihonung.
  • 1 msk vatten
  • 1 nypa havssalt

Mixa allt till en jämn smet. Tryck ut på bakplåtspapper (ev i en form).

Recept Kanderade nötter:

  • 2 dl valfria nötter. Jag använde valnötter och sötmandlar.
  • Lite honung

Värm nötterna i en het panna tills det börjar knäppa lite om dem. Rör runt ofta och tillsätt honungen. Rör runt en liten stund till och låt nötterna svalna på ett bakplåtspapper.

Toppa med nötterna på fudgen + strö över lite flingsalt. Lägg in och låt stelna en stund i frys. Förvara sedan i kylen. :)IMG_2427Samtliga buketter jag fick hemskickade av Houseofflowers har stått sig fina. Blommorna är nu en vecka gamla och det känns så lyxigt att ha fina snittblommor överallt! Imorgon kommer det nya så jag kan nog pynta lite i hallen och tvättstugan med :) Jag blir så glad av blommor ♥

Önskar er en jättefin start på veckan. Stor kram!


Annons

Kommentarer


  1. Pia Widlund 6 februari, 2019 on 10:54 Svara

    Matteusporslinet är så himla fint!

    • victoriaestelle 6 februari, 2019 on 11:33 Svara

      Eller hur! Jag älskar det! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna