VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TUESDAYHAPPINESS

Hej på er fina ni :) Hur har ni det i snöovädret? Kaos med all snö ju! Kom knappt ut från vårt garage imorse. Hade jag inte haft ett besök hos barnmorskan hade jag inte lämnat huset idag. Det snöar så himla mycket i Linköping och det är SÅ himla halt. Barnens farfar kom hit tidigt imorse så jag kunde gå ut med Cindy i lugn och ro och sedan för att passa barnen under mitt besök. :) Väldigt tacksam över att jag har mina fina svärisar ♥

Hur som helst. Bebis mår fint. Dock var mina värden sådär men hade inte väntat mig så mycket annat, med tanke på hur jag mår. Fy :( När jag vaknade imorse snurrade allt och jag var likblek. Har bara sovit en timme inatt iofs haha. Lite kämpigt nu.

Något som är kul är iallafall att v kommer hem från jobb idag JIPPI! Hatar att sova utan honom. Känner mig dock trygg, trots svinstort tomt hus, tack vare larmet vårt med alla kameror överallt. Plus att en utav grannarna är polis och har järnkoll. Känns bra haha :) Men kan liksom inte sova ordentligt utan v vid min sida. :( Jaja. Snart kommer han hem och jag kommer ta natt så fort jag och bästis pratat ikapp. Står lite tjejhäng på schemat ikväll ♥IMG_2372När jag kom hem från BM väntade en stor kartong med massa fina blommor från www.houseofflowers.se  ♥ Världens finaste överraskning som gjorde mig väldigt glad! Ni kommer att få se mer utav blommor från dem framöver :) Det var en stor kartong med maaaassor av blommor i, dessa ovan var alltså bara en liten del av allt jag fick ♥ Kom bland annat många jättefina stora liljor också, som jag kortade ner massor tyvärr, då jag tänkte att jag inte hade någon så hög vas. Hann ta ner allihopa innan ”…men min nya Jonathan Adlervas?!” bra där Vickan!!! Aja, får fylla den nya vasen med något annat fint :) Bilder kommer givetvis.

Ha en jättefin dag vänner. Ska försöka ta lite bättre bilder i veckan nu, lovar. KRAM! ♥

 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna