VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MONDAY

IMG_2129 (1) Hallå vänner. ♥ Medan min inspiration inte är på topp pga tråkigheter i helgen så tipsar jag om godaste serien för huden just nu! Estelle & Thild finns alltid här hemma men denna doft var ny för mig! :) Luktar supergott och lotionen går in snabbt i huden. Hatar när man blir sådär kladdig ni vet? Och kan liksom inte ta på sig kläderna efter duschen för att man fastnar i allt? Nae ingen höjdare. Men denna går in snabbt och luktar himla gott.

Annars då? Har fått mig en tankeställare eller två efter allt som trillat in här de senaste dagarna. Dock har jag ju förstått att det grundar sig i avundssjuka och försöker tänka att jag kör mitt race och gillar man inte det, så kanske man kan hitta något annat att läsa och scrolla igenom om dagarna :)  Jag vill att det här ska vara något som genererar en good feeling, för både er och mig. Jag har bara samarbeten jag tycker om själv och så inte en massa jobbig reklam som hoppar upp. Planeringen för året som kommer vad gäller bloggen innehåller mycket inredning, följa med runt i huset på nya projekt, altanbygge, puts mm. Sen givetvis min vardag överlag med barnen, kost och hälsa osv. Lär väl bli en hel del shopping i vanlig ordning också :)

Stort tack till er som visat stöd och peppat mig. Jag kommer att tänka över allt och se vad jag kommer fram till här i veckan. :) Jag tycker ju att det är så roligt med bloggen min. Vill inte det här som hänt låta förstöra vad bloggen blivit. Jaja, får fundera vidare.

Ha en fin måndag! Nu ska jag ut och leka i snön med mina små :) Kram!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna