VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

INTENSE

IMG_2150Dagens lunch fick bli lax, igen. Och sallad, igen. Enda jag är sugen på, fortfarande, är sallad och frukt. Fisk eller kyckling får jag tvinga i mig. Morötter har jag ätit så mycket att jag ser lite gyllene ut nu tror jag hahah. Inte bara jag som sagt utan flera som reagerat. Har nog snittat fyra morötter om dagen. Försöker behärska mig men ja. Får väl en solkysst bebis i maj gissar jag :) På tal om bebis kommer en gravidupdate till kvällen. V ska fota magen sen :)

Hej på er. Det har varit himla intensiva dagar och den här veckan vill jag helst bara ska vara över ärligt talat. Haft så mysiga dagar med barnen men det har hänt mycket runt omkring vilket tagit så mycket energi och gjort mig väldigt ledsen. Plus att pappa är svårt sjuk. Lite kämpigt nu är det allt. Får påminna mig själv om att andas och ta en dag i taget nu. Och så försöker jag att göra hundra saker om dagarna för att tänka på annat, typiskt mig. Idag har vi både bakat två gånger, varit i lekparken i två timmar, varit på biblioteket, varit i affären, gått en promenad och lagat mat plus middag till v (och klockan är bara 13:00 när jag skriver det här). Resten av dagen får gå till att städa lite och hänga tvätt. Ja. Jag städar fortfarande även om vi outsourcat allt i hemmet i stort sett till ett städföretag en gång i veckan. Blir ju stökigt efter en dag så städar gör jag nog precis varje dag. Men jag står inte och skurar varenda vrå eller dammar lampor t ex utan jag plockar mest leksaker och ser till att man inte slår ihjäl sig på Duplo :)

Våra Flos-lampor har kommit nu btw. Utan lampor. Hur dåligt är inte det?! Med tanke på vad vi betalar för dessa lampor tycker jag att det är sämst verkligen. Vi köpte tre st, tror de kommer passa superbra i vårt andra vardagsrum + hall. Ska försöka fota lite i helgen medan v är hemma. :)

Innan jag säger hejdå här tänkte jag tipsa om att en utav våra barnvagnar är till salu, en Stokke Trailz, använd i knappt fyra månader = nyskick. Får ofta frågan om var tredje barnet ska sitta men Victor kommer inte åka vagn så mycket. Han är två år och gillar mest att gå eller stå på ståbrädan :) Vi kommer att köpa en Bugaboo Bee att ha till honom vid behov och behålla dubbelvagnen vi har, Bugaboo Donkey.  IMG_2093IMG_2090Följer med hur mycket som helst; Liggdel, sittdel, vinterkit, sommarkit, åkpåse (oanvänd), regnskydd, myggnät, parasoll.. Listan kan göras lång! Har massor som bara ligger. Säg till vid intresse. Vagnen bara står och tar plats nu och vi kommer att skänka allt annars. Först till kvarn!

Kram på er vänner, hörs senare.


Annons

Kommentarer


  1. Dixi Wonderland 12 januari, 2019 on 16:31 Svara

    Så himla tråkigt angående din pappa :( Du ska veta att jag tänker en massa på dig och familjen. Hoppas verkligen att allt ska bli bra <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna