VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MONDAY

Hej på er! ♥ Hoppas att ni haft en fin helg :) Här sitter jag och kollar över veckan som kommer och passar på att kika in till er. IMG_2156 Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma, eller ja, så lugnt det går med två små. En som skuttar runt på rumpan och en som far runt överallt och ingenstans :) Jag tänkte baka nytt knäcke (recept kommer upp senare under dagen♥) och sedan förbereda någon lunch till mig. Är inte sugen på något alls så det är en utmaning att hitta på något som faller mig i smaken varje dag. Tänkte titta förbi affären och köpa lax, får väl bli en sallad med extra allt, i vanlig ordning. Borde gå förbi gymmet också och säga upp mitt gymkort… Har både ringt och mailat en uppsägning men jag måste tydligen gå in och göra det där. Smidigt. Typ inte. Får se vad barnen säger om en långpromenad :) Får muta med en sväng i lekparken först.

Annars då? Jag tänkte lägga upp en gravidupdate här varje vecka, from nu :) Tror det blir fredagar, då jag byter vecka.

Ha det toppen idag vänner! Kram!IMG_2157


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna