VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HIFRIDAY

Hej på er fina ni och hej fredag! ♥ Som jag har längtat efter helg, lite extra efter natten till idag. Vi är inte bortskämda med sömn här hemma precis.. Har inte sovit på snart 2,5 år, vilket är ganska sjukt när man skriver det känner jag. Eller när man liksom säger det högt. Någon klagar efter att inte sovit på två dagar medan en annan har svårt att avgöra om det är vår eller höst ute, typ på den nivån är det haha fy. Inatt var Victor vaken från 00:30 tills att vi gick upp vid 05. V tog honom medan jag gav Vilma mat under natten. Det brukar vara standard att vara vaken två timmar per natt men när det blir såhär, att man är uppe en hel natt utan att få somna ordentligt mellan varven, blir man heeeeelt slut. Har druckit tre koppar kaffe i hopp om att bli lite människa men nej, denna dag går inte att rädda haha. Kommer lägga mig så fort v har kommit hem. Eller ja, efter ett möte relaterat till bloggen. Men sen så tar jag kväll vill jag lova! SÅ slut jag är.

IMG_2132

Fredagsfina blommor :)

Idag har jag inte gjort många knop. Är ju fredag så har haft Maid Service hemma nästan hela dagen, så himla skönt. Har passat på att vika tvätt i vanlig ordning och sedan bara mysa med barnen. De tog rubbet här hemma under tiden och det är så skönt att ha tagit in hjälp med tanke på hur stort huset är. Och med tanke på hur trött jag är.

V försvinner iväg på jobb läääänge snart igen och jag kommer sakna ihjäl mig efter honom, så i helgen ska vi mysa massor. V är den mest drivna och ambitiösa person jag vet, och det är så roligt att följa hans resa. Från första stora fastigheten och framåt. Dock är baksidan att det är rätt ensamt. Och så med två små hemma och en i magen. Ja, det är lite tufft ibland. Men helt klart värt det i slutändan. Vi stöttar och hejar på varandra och tillsammans är vi bästa teamet! ♥

Trevlig helg på er fina ni! Stor kram till er


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna