VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SUNDAYANDBABYBUMP

IMG_2015 IMG_2025

God morgon på er och hej söndag! ♥ Och hej babybumpen som äntligen börjar komma fram :) Kom fram mycket snabbare med de andra barnen. Konstigt det där! Snart är vi halvvägs och jag börjar bli mätt på att vara gravid pga järnbristen. Men men, det hör till och det kommer gå fort nu, det vet jag. Är inte sugen på något speciellt, blir mest frukt, grönsaker osv. Och godis tyvärr. Måste försöka vänja bort det vita sockret igen, hemskt vad det gör med kroppen ju.

Hur som helst. Här hemma glider vi omkring i myskläder och tar dagen som den kommer. Jätteskönt faktiskt. Egentligen var tanken att vi skulle vara påväg till Stockholm nu där v skulle överraska och skämma bort mig över nyår. Men, det jag allra helst vill är att vara hemma nu och bara vara. Det behöver vi alla efter att ha varit så sjuka i över tre veckor. Bara landa lite och andas. Sen fyller jag ju 30 den 1 januari också. Då vill jag vara hemma och fira med nära och kära. Så, Stockholm blir senare. Ser ju fortfarande fram emot shoppingrundan som lovades :) :) :)

Dags att börja laga mat här hemma och planera upp lite smått inför morgondagen. V får trängas bland folket och handla nyårsmenyn åt oss. Jag klarar inte när det är sådär packat med folk precis överallt. Nej fy.

Hörs vänner! Ska försöka titta in till kvällen. Bloggen och insta uppdateras mer flitigt nu som ni kanske märker. Det är satt höga mål inför 2019 och jag får verkligen nypa mig i armen. Heja heja! Så himla skoj! ♥


Annons

Kommentarer


  1. Mia 30 december, 2018 on 16:47 Svara

    Hej! Grattis! Var det planerat med en till? Kommer ihåg att du skulle opereras, ska det skjutas upp nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna