VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

CRAVINGS

IMG_1962

Hej på er, God jul och God fortsättning! ♥

Här sitter jag och njuter av drickan ovan. Var tvungen att åka och köpa några förut, helt desperat haha! Men den är ju sååå himla god! Och en stor sallad med massa gotte!

Har ni haft en fin jul vänner? :) Hoppas verkligen det! Vi har haft det så himla mysigt och jag är så tacksam över min fina familj, nära och kära. Morgonen började med att mina älskade tjejer kom förbi och överraskade barnen med en massa paket och mys! Hur fint var inte det? Och så fick jag blommor. Blev så glad. ♥

I år har vi valt att skänka en större summa pengar till Unicef istället för att ge alla kontanter/julklappar. Vi har köpt stora svältkatastrofpaket till alla, även oss själva, och delat ut. Det känns så himla bra och har varit väldigt uppskattat. Givetvis har barnen fått klappar. ♥

Annars då? Såhär dagen efter vill man bara ta det lugnt och gosa ner sig i någon skön filt, eller hur? Solen lyser för en gångs skull så först ska jag nog ut med barnen en sväng, men sen blir det mys för hela slanten! Ha en jättefin dag så länge. Ska försöka kika in senare. Blir så omotiverad när portalen strular så himla mycket dock…


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna