VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SATURDAYEVENING

Hej på er! ♥

Hur snabbt gick inte denna dag?! Hann väl med en fjärdedel av vad jag ville få gjort trots inställda planer under dagen. Gjorde god lunch men mådde inte hallon efteråt så dagen gick mest till att julpynta och förbereda barnens julkalendrar. Jag vet. En dag sent. Och jag själv fick också en julkalender från Glossybox – blev superglad! Lägger upp vad jag fått hittills :) Vet att den är populär.IMG_1751Lite utav barnens paket :)

Har även åkt tre (!) omgångar för att hämta paket. Alltså. Som julafton igen och en del favoriter blev det allt. Kul med bloggen och utskick man får ibland. Dock bloggar jag inte ens om hälften, det blir mycket skräp också. Postade faktiskt tillbaka en del direkt, på med retursedel och tack och hej.

Ha en fin lördag vänner och ta hand om er! Kram! ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna