VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

INUIKII

IMG_1734Kolla vad som kom hem till mig igår, bästa nytillskottet ♥ Hur varma och sköna som helst! Älskar dem! Finns att hitta bla HÄR  ♥

Onsdag idag då vänner! Här hemma har vi sovit som krattor allihopa (vad är poängen med att leka mitt i natten? Förstår inte?) så jag är lagom mossig idag också. Fy! Sen passade Victor på att svälja ett klistermärke när vi pysslade imorse också så idag har jag fått både hjärtsnörp och lätt panik kan jag lova. ”MMM gott mamma” och så slank det ner. :) :) :)

Känner mig inte så pepp inför dagen nu, vilken himla start. Försöker tänka positivt men vill bara lägga mig ner och vakna om en vecka typ. Ska preppa en fruktsallad och sen mysa framför Pippi så är jag nog på banan igen.

Ha en fin dag vänner, kram

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna