VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

CARNATIONS

IMG_0583

Hej på er fina ni och hej tisdag! ♥ Hur har ni det idag? :) Här hemma vill jag packa ihop oss för att gå ut men det är närmre -10 ute nu så jag tror att vi får hoppa det faktiskt. Ville iväg och köpa hem lite färska blommor och lite annat då det missades totalt i fredags. Får se om vi åker lite senare och tar bilen istället eller om jag ber Vitalij snällt.

Idag ska jag iväg efter lunch igen och blir borta hela dagen. Så är det precis hela veckan. Kul, men lätt hetsigt. Innan dess måste jag se till att maila lite bilder på huset till Lindholms som ska hjälpa oss att hitta belysning till nedervåningen. Vi inväntar String-hyllsystem till större delen av ytorna där nere. Vill ha så enhetligt som möjligt överallt. Sån är jag :) Sjukt lång leveranstid (gjorde beställningen 12:e AUGUSTI) har det varit. Beställde alltså inte detta via Lindholms utan hos ett stort inredningsföretag på nätet.  Men det kommer jag inte göra igen kan jag ju säga!

Dags att svänga ihop lite lunch här. Victor vill att jag ska laga köttfärssås. Ska bara ringa v och kolla vad han är sugen på också. Sen börjar storkoket i vanlig ordning haha. Har jag tur är ju v också sugen på det :) #alltidtremåltiderpermåltid #hemmafrudeluxe

IMG_0582

Älskar att piffa mitt kontor med nejlikor :) Och blommor överlag. :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna