VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

CARDIACCRIPPLE

Hej på er hjärtan! Det har varit lite tomt här sedan i torsdags. Som en del av er sett på insta (där jag uppdaterade snabbt igår) är jag sämre igen och behöver vila och komma på fötter. Jag är hjärtsjuk vilket jag glömmer ofta men vid en vanlig förkylning, som nu, blir jag golvad och väldigt dålig. Är nedsatt och klarar inte infektioner lika bra som andra. Jag får väldigt lätt lunginflammationer som gör mig så pass dålig att jag inte klarar andning, syresättning osv ordentligt själv. Jag brukar inte vilja skriva om att jag är sjuk för det är liksom inte JAG. Jag tänker alltid positivt och är en tjej med massor bollar i luften. Så vill jag att det ska vara. Sjukdom är sekundärt. Även om det påverkar hela min vardag stundtals, givetvis. Men jag tänker liksom inte låta det tråkiga ta över. Lätt hänt, men jag vägrar.

Nu hoppas jag på att kunna få vara hemma så mycket som möjligt med min älskade lilla familj. Vitalij och barnen är ju det finaste jag har och gör livet till guld. Och att vara ifrån barnen är HEMSKT. Jag vill spendera varenda sekund med dem.

Ja. Nu har ni en liten uppdatering om läget. Jag tittar in så fort jag kan. Förhoppningen är att vara tillbaka i veckan :) Stor kram till er vänner! Hoppas att ni har fina dagar med nära och kära!


Annons

Kommentarer


  1. Dixi Wonderland 6 november, 2018 on 10:09 Svara

    Har tänkt på dig så mycket denna helgen ska du veta. Hade tänkt höra av mig för jag blev så orolig men i samma stund gillade du en av mina bilder på instagram. Visst är det konstigt ibland att man får ett tecken just i den stunden man behöver det som mest? Hoppas verkligen att du ska få må bra snart. Tänker på dig en massa och skickar en massa kärlek <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna