VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

THURSDAYINPICS1

IMG_1514

Började dagen med att kika igenom kommande projekt och beta av mailen lite. Kollade igenom två nya samarbeten snabbt men ska sätta mig och planera bättre till kvällen. Kul! ♥IMG_1524

Fick fina naglar i helgen hos bästa Sweet Looks i Linköping ♥ IMG_1531

Dagens mami i livets skönaste byxor! Och så en bulle som lever sitt eget liv på huvudet :) Det är en sån dag idag. Victor är krasslig och jag är också lite hängig känner jag.

Ber om ursäkt för suddiga bilder men när jag tar dag här hemma är klockan 05 och ljuset obefintligt. :) :) :)

Vad gör ni idag? Vi ska bara ta det lugnt här hemma. Eller ja, så lugnt som det går. Jag ska försöka ta ett städrace medan barnen sover sin lunchvila senare. Kommer vara ensam igen nu i helgen igen (v är iväg på jobb) så vill ha det ordentligt städat och skurat innan helgen, så slipper jag tänka på det :)

En annan sak! Kom många och knackade på hos er för bus eller godis igår?! När jag var mindre gick man på eftermiddagen så när klockan blivit 19 och jag landat lagom mosig i soffan med te och choklad slappnade jag liksom av och bara VAR. Ni vet när man bara sjunker ner i soffan och pustar ut efter en hetsig dag. Och vad händer?! Jo två barn, utklädda till skelett utan ansikten, bankade på ett stort fönsterparti i vardagsrummet/köket. Jag hoppade en meter tror jag och sprang fram till ett fönster och bad dem gå till ytterdörren istället. Alltså vem gör så?! Hade lust att ge dem morötter ärligt talat. ”Använd vår entré nästa gång ni vill något tack”.

Ja. Så efter det bytte jag rum, chillade på livet och så fick v öppna dörren resten av kvällen. Och vad gör han?! :) Jo, vi hade SJUKT mycket godis preppat för igår. Och så hör jag v ”här killar, vet ni vad. Ge mig era hinkar, ta allt. Här” Detta resulterade i något mega barnrace hit till vårt hus. Tror jag hörde ”bus eller godis” 20 ggr igår. WAY TO GO V! Hahahah alltså! ♥

Nu mina vänner ska jag äta mellis med barnen och kolla pippi. Precis den aktivitetsnivån jag behöver just nu känner jag. Önskar er en jättefin dag! Hörs senare. Kommer fylla på med fler bilder från dagen. KRAM! ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna