VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HAPPYBIRTHDAYV

 

Hej på er vänner! ♥ Helgens inlägg har inte kommit upp än, men de kommer snart i kronologisk ordning :) Det har varit fullt ös, därav tidsinställda inlägg (synd att de inte kom upp i tid bara haha). MEN vet ni vad? Igår fyllde min son Victor 2 år! ♥ Älskade älskade Victor. Fick bara bilder på honom i farten när han kutade omkring men ska försöka få till en liten fotografering i dagarna.

Här kommer några bilder från gårdagen :) Först presenter från oss här hemma. IMG_1488

Jag bakade allt fika till kalaset själv. Förutom chokladbollar som vi beställde från världens bästa bageri och konditori i Linköping – Lanemo ♥ Tårtan (som en citronkaka, två bottnar med lemoncurdmellan toppat med frosting med smak av vanilj, vitchoklad och citron) nedan har jag bakat själv från grunden. Har förberett allt i etapper. Gjorde två ”kaktårtbottnar” med citron och vaniljsmak dagarna innan och frös in. Skar ut och gjorde två st tvåor. Och så bakade jag en massa mördegskakor med smak av vanilj och citron (Victor älskar Citron) som jag också frös in. Dekorerade dem igår under morgonen med kristyr (smaksatt med citron) och strössel i olika former. Bakade även vaniljbullar i vanlig ordning. Så, allt var ”bara” att plocka ur frysen igår och dekorera upp :) Smidigt! IMG_1494 IMG_1496

Ballongerna kommer ifrån Lekia i I-huset i Linköping. Fantastisk och snabb service! Kan varmt rekommendera dem! ♥IMG_1498

Tårtan blev okej med tanke på att jag hade Vilma på höften medan jag dekorerade den haha. ♥ Lilla hjärtat vill bara vara i min famn ♥IMG_1500

Massor med kakor :) IMG_1501 IMG_1502

Ja, här var lite bilder från gårdagen. Nästa år hyr vi lokal igen. Vi bor stort (230m2) men det blir ändå trångt (trots bara ”vi” haha så det blir smidigare att hyra gården vi hyrde på Victors 1-årsdag nästa gång! ♥

En annan sak: Jag uppdaterar instastories flitigt så följ mig på insta om ni inte redan gör det :) victoriaestelle heter jag där! (Har haft låst profil tidigare). 

Hörs snart igen vänner! Kram!

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna