VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FRIDAY

IMG_1482Dagens lunch, sallad a la Vic och så en drömmig fredagsbukett med vita liljor! ♥

Hej vänner och hej fredag! ♥ Jag kände att jag checkade ut redan igårkväll. Fick sova till 07 idag vilket var ett riktigt halleluljamoment! Trodde inte att det var sant när jag såg klockan. SÅ tacksam för det, behövde det verkligen! :)

Idag står det fredagsmys på schemat och jag längtar redan efter att ta ett litet bubbelbad med mina små hjärtan och sedan krypa ner allihopa i pyjamas. Så himla mysigt! Under dagen tänkte jag pyssla lite inför Victors födelsedag. Kolla igenom dukning, ringa om dekor osv. Kommer fira honom på hans födelsedag på måndag och inte ha något kalas under helgen som kommer pga många olika anledningar.

Trevlig fredag på er hjärtan! Stor kram!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna