VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GREENSMOOTHIE

IMG_1405 IMG_1409Här har ni svaret på hur jag får i min två-åring grönsaker just nu – smoothie. Jag mixar i bladspenat och broccoli, ihop med äpplen, citron, havregryn, banan och lite vatten beroende på konsistens (allt ekologiskt givetvis!). Dock drack han sin i en plastmugg, detta var till mig och v så ni kan vara lugna :) ♥

Hej på er vänner, har ni haft en fin helg? Det har vi haft men jag hann knappt ta ett djupt andetag innan den var över. Så känns det verkligen. Nu sitter jag och försöker få lite gjort medan mannen försöker roa våra små liv. Går sådär låter det som haha men men, en liten stund till så har jag suttit på rumpan en halvtimme. Hört ”mamma, mamma, mamma” ca 180 gånger sedan jag gick in på mitt kontor. Ska bara riva igenom och svara på några mail till och lägga upp planering kring nästa vecka (har ett pussel som heter duga att få ihop nästa vecka!) SEN ska jag, Victor och Vilma bada. Efter det tar jag kväll med mina små. Behöver det inför veckan. Och så skulle jag behöva en dos extra energi om någon av er sitter inne på lite extra? Inte? Får bli kaffe istället då :)

Ha en jättefin söndagskväll nu och ta hand om er! Stor kram, så hörs vi som vanligt imorgon ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna