VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DIORJOY

 

Vilken dag vi har haft vänner! ♥ Tidigt imorse bestämde jag och v oss för att ta en lunch på stan, bara han och jag. Så, svärmor kom hit och var med barnen en stund på förmiddagen. Dock hann vi bara med en snabbvisit på stan innan jag började må riktigt dåligt, så vi fick snällt åka hem igen. Väl hemma sov jag två timmar. Pillade i mig lite mat. Bakade bullar och försökte tänka på annat än hur dåligt jag faktiskt mår. Fy! Men det kommer att bli bättre. Snart så.IMG_1346Ikväll skulle vi haft middag här hemma men jag går och lägger mig snart igen istället med barnen. Måste lyssna in kroppen och just nu säger den stopp, med råge.

Men lycklig som attan är jag ändå mitt i allt ♥ Vi firade livet lite extra jag och Vitalij idag och våra nya parfymer heter Joy och kommer ifrån Dior. Hur fint ♥ Luktar fantastiskt, båda två. Han har ”herrversionen” av denna nu. Matchar fint :)

Ha en jättefin lördag vänner och ta hand om er. Stor kram till er! Ni är bäst. Så det så :)

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna