VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HAPPYFRIDAY

thumbnail_IMG_1323 Dagens! Tog med mig denna favorit för att köpa veckobuketten och lite annat nu ikväll :) Älskar denna färg.

Heeeeej på er vänner och hej fredag! Äntligen helg!♥ Jag har försökt att titta in här flera gånger idag men bestämde mig istället för att sova medan barnen gjorde det. Jag är så himla trött om dagarna just nu att det är sjukt. Jobbigt när energin sinar sådär men tacksamt att jag hinner ta igen mig under en powernap med mina små :) Himla mysigt är det ju också! Och hade jag inte mått såhär hade jag nog inte stannat upp och vilat och lyssnat på kroppen såhär mycket. Barnen hjälper mig att varva ner även om jag känner att jag inte alltid ”hinner” vila ♥

Annars då? Full rulle även idag, som alltid. Tog oss dock inte ut men det får bli imorgon på förmiddagen istället. :) Blev en massa hemmapyssel och bus.

Nu ska jag beta av lite jobb i vanlig ordning, sedan ta kväll med resten av gänget här. Ha en toppenstart på helgen fina ni! Stor kram!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna