VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HEALTHYSNACK

 

IMG_1288IMG_1283

Går åt en del mellis även till mig om dagarna, och idag blev det mangosmoothie (hojta för recept) toppat med gotte såsom chia och valnötter. Brukar förbereda på morgonen och ställa in i kylen så att det finns :) ♥ Sen har jag alltid nötter framme med. Torr-rostade och osaltade.

Hej på er mina vänner och hej torsdag! Nu flyger veckodagarna iväg och snart har vi helg igen :) Jag vaknade med fredagsfeeling, ni vet? Men kom på att det ”bara” är torsdag haha fy. Dock fick jag världens roligaste meddelande imorse vilket gjorde min dag. Sen är ju vädret heeeeelt sinnes idag! Började med dimma och kolsvart och nu är det som en tavla ute. Strålande sol, träd som skiftar i alla möjliga färger och krispig höstluft som jag ÄLSKAR! ♥

Vi har varit ute i ett par timmar och jag är så himla mör nu. Mannen är äntligen hemma och jag ska ta tag i högen med jobb fast att ögonen går i kors. Jag är SÅ himla trött. Så tacksam över solen dessa dagar, hade varit hundra gånger tröttare utan ljuset och d-vitaminen helt klart! När jag är klar här tänker jag ta kväll och poppa pop-corn haha. Var så länge sen och är jättesugen på det.

Ha en jättefin kväll och ta hand om er. Stor kram till er


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna