VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NEWINFROMFILIPPAK

IMG_1184 IMG_1185 IMG_1187

Hej på er fina ni! :) Kolla in mitt nytillskott från Filippa K. En halsduk i Kashmir, tycker tom att det framgår av bilden HUR mjuk och len den är. Supermysig är den! Har en i svart också och den har jag haft i flera år, och den är fortfarande precis lika fin. Så kul med nyckelplagg i garderoben som liksom håller både vad gäller kvalitet men också över tid, år efter år, still modern :) Älskar denna färgen också. Vet inte vad den kallas men den är liksom så jag! ♥

Har ni haft en bra dag? Hoppas det :)

Tänker att jag summerar min dag lite i punktform. Idag har jag:

  • Vaknat av en polisbil i huvudet och en bebisfot i munnen. Underskatta INTE en bebisfot haha. Tog morgon ganska direkt efter det, klarvaken och allt. Men den väckarklockan jag använde mig utav idag rekommenderas inte.
  • Haft en grön alienliknande plastfigur, typ ett klistermärke, i håret. Hela vägen hemifrån, handlandes på Ica, hela vägen hem. När jag småpratat med grannar. Upptäckte detta när jag av en händelse kikade i spegeln medan jag tvättade av mina och barnens händer väl hemma igen. Så, ni som såg en tjej med en rätt så stor grön figur i håret, det var jag, hej hej :)
  • Druckit alldeles för många små Loka Jordgubb/Ananas. Alltså den är ju så gooood! V brukar köpa hem småflaskor och jag dricker upp dem direkt. Livets dryck.
  • Haft en svans i form av en hund. Cindy följer efter mig precis överallt. Det har hon gjort i två perioder tidigare. Förstår ingenting. Rastade henne 10 gånger och tog ut henne gång på gång, innan jag förstod att hon bara vill vara nära. Igen. Älskade vovve ♥
  • Saknat min man så himla mycket. Så, nu ska jag beta av jobbet jag har kvar, sedan upp och pussa på honom och ta kväll med mina små hjärtan! :)

Hörs vänner! ♥


Annons

Kommentarer


  1. isabella jedler 11 oktober, 2018 on 09:27 Svara

    Haha du är fin med en grön gubbe i håret också 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna