VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TUESDAYINPICS

Hej på er och hej tisdag! ♥ Klockan är nu kväll och jag är helt slut som artist. Dagen har gått i ett, och som sagt, att vara helt själv med barnen från tidig morgon till sen kväll känns i kroppen och knoppen. Speciellt när jag inte sovit (alls) inatt heller. Men en himla mysig dag har det varit och jag passade givetvis på att sova när barnen gjorde det :) Här kommer några bilder från dagen ♥IMG_1242

Kolla på Pippi medan mamman röjer klart i köket efter frukosten. :) IMG_1244

Behövde fylla på med puréer till lillan. Brukar starta dagen med att förbereda gröt och puréer. Favoriten vad gäller fruktpuré är äpple/banan/plommon/citron + lite rapsolja. :) Brukar även toppa gröten jag gör med dessa. De som är ovan brukar gå åt under en dag. IMG_1251

Till lunch åt Victor köttfärslimpa och jag var sugen på något enkelt och snabbt. Slängde ihop min favvosallad på gul tomat, citron, rödlök och koriander(minus spenat som jag inte hittade eko :( ), rostade vaxbönor i ugnen och slängde in några sesamnuggets. Snabbmat a la Vickan :)  IMG_1254

Pysslade lite i lillans rum. Victor sorterade kläder (rev i tvätt haha) och lillan roade sig med träfigurer som jag skriver mer om framöver :) Vilma har velat bo i min famn sista tiden och idag var inget undantag. Satte mig ner först nu. Utan bebis i bärsele eller famn. Hela kroppen är så mör att det känns som att jag sprungit en mil och avslutat med att springa milen tillbaka baklänges. I uppförsbacke. Typ så. Jättemysigt men aj aj aj min kropp. ♥IMG_1257

Ny tröja till miniv från Zara. Passar henne ypperligt ♥IMG_1262Denna har jag småätit av under eftermiddagen ihop med någon kopp kaffe. Så himla god. Men Vickan, äter du choklad mitt i veckan?! Ja tyvärr så gör jag det. Äter mörk choklad precis varje dag. Inget bra alls, jag vet. Försöker jobba bort det men så länge jag inte sover tror jag att det är svårt :) Åt den när jag sov bra också iofs haha. Jaja, äter nyttigt och balanserat överlag.

Nu mina vänner ska jag ta en lång dusch, utan sällskap såsom två stycken bebisar och en hund. Efter det ska jag tända ljus, hoppa i något skönt och sedan bara vara. Inget jobb. Inget läsa. Bara vara. Låter ju heeeeelt fantastiskt. Ha en fin kväll, vi hörs imorgon igen! Stor kram till er!


Annons

Kommentarer


  1. Mamma Malin 10 oktober, 2018 on 10:05 Svara

    Låter som en mysig dag ändå och hoppas du fick lite lugn och ro mot kvällen där :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna