VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MONDAYANDMYPLANS

IMG_1232 IMG_1234 IMG_1236 IMG_1237

Veckobuketten sedan i fredags står sig helt okej. Var så utplockat med blommor. Ville ha en krispig höstbukett men siktar på en ny till fredag igen :)

Hej på er vänner och hej måndag! En ny vecka är här, igen :) Vad har ni för planer?

Jag har inte överdrivet mycket på agendan tycker jag men dagarna blir ju maxade ändå. Fast det tycker jag ju om. Här i Linköping ska det bli toppenväder igen, typ 18 grader och sol. Så, en del lekparkshäng ska vi givetvis se till att klämma in också!

Här kommer veckans planer so far!

Måndag: Invänta hantverkare och passa på att pyssla lite hemma. Blir man någonsin färdig? Nej jag tror inte det va?

Tisdag: Läkarbesök. Mami kommer på fika på em. Hämta ut ett spännande paket SÅ kul! :)

Onsdag: Läkarbesök. Blir inte så mycket mer än det då jag har två besök som nästan överlappar varandra.

Torsdag: Städa. Funderar på att gå på en sångstund med barnen, beror lite på dagsformen på oss alla :)

Fredag: Fredagsmyyyys! Inhandla en massa gotte till oss alla, bada och sen soffhäng

Lördag: Parmiddag med fina och saknade vänner ♥

Söndag: Planera nästkommande vecka och veckohandla.

Ta hand om er nu hjärtan, stor kram till er! Nu är det dags att försöka beta av lite jobb här i vanlig ordning på kvällen. Men, i december går jag i mål, förhoppningsvis, och DÅ kommer jag berätta om allt. Det är så himla stort att jag liksom får nypa mig i armen.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna