VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HILKEOUTLET

IMG_1087 IMG_1088 IMG_1090 IMG_1091Lite godbitar som fick följa med hem i helgen från Hilke’s pop up butik (outlet i I-huset, Linköping). Supernöjd är jag! ♥ Massor från Broste Copenhamn som är en stor fav sedan länge. Så roligt att inreda och greja nu när huset är färdigt :) Imorgon när jag piffat lite i kontoret kommer fler bilder upp :) Såg att Hilke repostat min bild på insta, så himla glad jag blev! ♥

Hej vänner! Tänkte kikat in här tidigare idag men dagen har verkligen gått i ett och så har barnen inte sovit?! Ogillar att jobba med datorn framför dem och gör det helst kvällstid eller när de sover lunch. :) Och så kom mamma förbi efter lunch och vi fikade ett par timmar. Så mysigt! I övrigt har jag försökt att plocka och greja här hemma under dagen. Det har regnat här så det blev liksom inget lekparkshäng. Men vi har hunnit med att både baka (dadelbollar och en äppelpaj till fikat), laga lunch och middag och sortera all tvätt så lite aktivitet trots att vi stannat hemma blev det allt :)

Annars då? Nu väntar en hög med jobb och tid för reflektion. Siktar ju högt, som alltid, och sätter stora mål. Men, hard work pays off! Så är det!

Och ni? Min klassiska måndagslista/veckoplan kommer senare. ♥

Önskar er en jättefin kväll! Stor kram till er

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna