VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HOWCUTE

IMG_0971 IMG_0972 (1)

Lite mer från det andra paketet jag hämtade häromdagen. Jag älskar, som ni vet, att syskonmatcha mina små hjärtan! ♥ Hur sött var inte detta? H&Ms Baby Exclusive har huuur mycket fint som helst och som sagt – det går lätt att syskonmatcha. Iallafall om man har så tätt mellan barnen som vi, haha :) Pseudotvillingar ♥ 14 månader mellan. En annan sak som är bra med denna kollektion är att det är i Organic Cotton. ♥

God kväll på er hjärtan! Hoppas att ni haft en fin dag i blåsten. Här hemma har vi försökt att vila och sova så mycket som möjligt. Det har blivit att kolla på alla löv som blåser runt i vinden(tacksamt med fönster från golv till tak när det händer massa skoj på tomten) varvat med pippi, pyssel och Duplo. Vi sov två timmar mitt på dagen, så skönt. Var så febrig att jag låg med dubbla täcken. Imorgon är det läkaren igen som gäller. Tror det är antibiotika som gäller för mig igen, blir inte av med detta. Blir bara värre och värre. Något som är bra är iallafall att lillan är mycket piggare idag :)

Förlåt hörrni för att bloggen är så tråkig nu. Jag mår verkligen inget bra alls men lovar bättre material när jag är lite piggare igen, ok? Är så glad för att ni kikar in här varje dag ♥ Så, med det sagt ska jag faktiskt gå och lägga mig igen. Tempen landade på 39 grader igen, hoppas att jag kan sova bort febern.

KRAM och ta hand om er! Hoppas på en smula piggare Vickan som kikar in imorgon då! :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna