VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Adore Us Babies

ADOREUSBABIES

IMG_0811 IMG_0827 IMG_0832 IMG_0836 IMG_0847 IMG_0858

Victors tröja HÄR och Vilmas fina rosett HÄR

Hej vänner! :)  Ni som följt bloggen en tid vet att jag har samarbetat med Adore Us Babies tidigare ♥ Och det är med stolthet som jag presenterar ytterligare ett samarbete. Detta företag ligger mig varmt om hjärtat. Ni vet att jag alltid använder mig utav eko-produkter här hemma och till våra små är det ju ännu viktigare. Adore Us Babies använder alltid endast det bästa av det bästa och kläderna är i Organic Cotton (GOTS & OEKO TEX certifierat) vilket jag älskar! Supermjuka, fina kläder vilket jag vill att mina små hjärtan ska bära. De har även lite heminredning såsom posters och andra dekorationer; allt är verkligen jättefint och att de tänker på att använda ekologiska och miljövänliga material är ett stort plus.

Så, in och kika efter både snygga men framförallt BRA kläder och annat till era små HÄR! Jag har dessutom ett fint erbjudande till er: kontakta fina Weronica på Adore Us Babies (adoreusbabies_weronica på insta) för att få ta del av en grym rabattkod och personlig service! ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna