VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

WHONEEDSTOSLEEP

IMG_0874 (1)Snabb på dagens mami och ett stycke bebis som tyckte att det var bra att bygga Duplo mellan 01-05 inatt :) :) :) Fantastisk tid för att leka på! Här ser ni lite av nya naglarna, älskar nyansen. ♥ Typ höstigt nuderosa. Typ som väskan. Hur fin?!

Hej på er. Alltså hjälp vad trött jag är idag. Känner mig mer eller mindre överkörd. Är inne på andra koppen kaffe och klockan är inte ens 11. Men mannen i huset är hemma ett tag så ingen är gladare än jag ♥ Och sova kan jag göra någon annan gång, typ inatt vore ju önskvärt :)

Vad gör ni idag? Jag ska snart iväg och få fransarna fixade. Ska bli skönt att bli ompysslad en stund hos fina Cissi. Sen bär det av för att förbereda ytterligare ett samarbete. Nu har jag så mycket att göra med bloggen att jag har svårt att få ihop det. Jättekul men få se över schemat framöver och se hur jag ska pussla ihop dagarna :) Så, hämta paket, köpa massor med gotte till kvällen (tänker mig livets fruktfat med extra ALLT!) och så kolla på Pippi. Eller nej. Det sista blir det inte så mycket av kanske då vi måste greja en del på tomten. Att vattna över 200 tujjor (stavning?! Häck ni vet?) och flera hundra m2 nyrullad gräsmatta tar sin tid. Närmare bestämt över två timmar. Suck på den alltså men fint blir det! Ska fota när allt är helt klart, lovar ♥ :)

Tittar in senare med ett inlägg ni bara inte får missa! Ha nu en fin lördag så länge så hörs vi sen! KRAM


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna