VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Änglaboden i Linköping

FRIDAYITIS

IMG_0804

Tallrik: Matues. Hur fin plommonfärg?

Hej vänner och hej fredag! ♥

Kolla vilket gott mellis (soygurt m passionsfrukt, banan, chia och valnötter=MUMS) jag åt idag efter att ha varit ute med barnen i nästan två timmar. Kanske inte hade varit så mycket om jag haft vagnen med mig men nu packade jag ihop oss direkt efter frukost och begav oss ut, med lillan påpälsad i bärselen. :) Först gick vi ca 48 gånger runt huset och vinkade gång på gång åt samma granne :) :) :) Superkul tyckte Victor haha. Sen kollade vi på alla roliga maskiner här på tomten och sedan begav vi oss mot en lekpark. Vi gick genom skogen dit. Ja. Det finns alltså en liten liten (brant) skog här och den skulle vi absolut gå igenom. Mysigt och nu har jag fått mitt träningspass. När vi lekt ett tag var det dags för mellis och mamman här att BÄRA båda barnen genom skogen hem (uppförsbacke DELUXE inkl 48miljarder rötter och stora stenar) hahahah alltså. Stannade halvvägs och tog en paus. När jag tog av mig alla barnen (hahah alltså ja ni fattar) så blev jag ju ordagrant 20 kg lättare. Och mör, så då blev det mellis för hela slanten!

Annars då? Barnen sover sin lunchvila nu och jag saknar sönder mig efter pappan i huset. Han har jobbat så mycket denna vecka att jag knappt sett honom. Ikväll blir det hur som helst fredagsmys och häng i soffan om jag får bestämma :) Vad gör ni ikväll vänner?

Och ni? Ursäkta tonen i förra inlägget. Men blev så trött efter att ha fått hem ytterligare en baddräkt med efterföljande meddelande IGEN ”Hi beauty, hope you like the color on this one. You will get another one for free if you post this on your blog and insta ASAP!” Man bah men ja absolut. NOT.

Ha en jättefin kväll. Jag kommer kika in ikväll eller imorgon igen med ett fint samarbete, alltså ett företag som jag tycker massor om och samarbetar med ♥ KRAM!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna