VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TODAYSMINI

IMG_0472 IMG_0475 IMG_0476 IMG_0478

Idag får min älskade lilla Victor stå för dagens outfit! ♥ Jacka: Mini Rodini, Tröja: Newbie, Byxor: Newbie, Skor: Kavat. Knäppte bilderna idag när vi var påväg till vs mormor och morfar. Det är alltid så mysigt där! :)

Hej vänner :) Hur har ni det idag? Världens oväder ser ut att va på g hit. Känns bra att ha dagens bestyr ordnade redan. Har gjort en hel del bloggrelaterat idag trots migrän och illamående, det kommer ni få ta del utav längre fram. :) Sen åkte vi som sagt och hälsade på vs mormor och morfar. Känns som att det är mina morföräldrar också, älskar dem så himla mycket. Världens finaste människor är dem. ♥

Nu i eftermiddag har jag en del bloggjobb att ta tag i, igen. Bara kul ju men svårt att få tiden att gå ihop just nu. Speciellt när man inte mår hundra. Har lite svårt att få i mig ordentligt med mat just nu så energin är ju någonstans under fötterna. Men v gör en smoothie till mig as we speak så snart är jag på benen igen :) En finkaffe också ropade jag nu haha och det är på g det med tydligen. Vilken kille jag har :)

Tittar in lite senare med tips på kanske jordens bästa primer. Fått frågor om vilken jag använder så då tänkte jag att det var perf med ett tips-inlägg om den!

Ha en fin dag nu hörrni så hörs vi sen. KRAM!


Annons

Kommentarer


  1. mammamalins 31 augusti, 2018 on 08:38 Svara

    Så himla fin! Byxorna var riktigt sköna och skorna har vi i samma modell i två storlekar. Snart är det dags för Moa att ta över dem :)

    http://www.mammamalin.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna