VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

YESTERDAY’S

IMG_2946 IMG_2947

En del av vårt kök. Nystädat hem är bäst(det var ju torsdag igår) och så gårdagens superenkla lunch! Varmrökt lax, blandsallat, soyabönor, aoli och solrosfrön+lite citron. Blev inte att kika in här igår, men kompenserade upp i förväg med två inlägg i förrgår haha. Äsch det räknas kanske inte men kikar in lite senare igen med dagens outfit, bland annat :) Blev sent på sjukhuset och så hade vi middag med några fina grannar här till sent. IMG_3307 IMG_3308

Veckobuketten jag plockade ihop håller sig fortfarande jättefin! :)

God morgon mina fina hjärtan och hej fredag! ♥ Vad gör ni idag?

Här hemma ska vi snart packa ihop oss för att åka och hälsa på vs mormor och morfar. Senare kommer Linnéa hit med familj och ni kan ju gissa vem som har saknat henne till tusen. JAG. Så det ska bli himla mysigt att (förhoppningsvis) få sitta ner och fika en stund med alla bebisar hah :) Vi har ju jämngamla barn så det brukar bli lite latjolajban här hemma. :)

Nu ska jag svira om till något vettigt och sen posta dagens outfit till er! Ha en superfin fredag så länge. Stor kram till er!

En annan sak! Har fått kommenterar om min insta och jag är utan telefon nu faktiskt (den gav upp så jag fick lämna in den och inväntar nu en ny). Det kommer jag vara ca en vecka till så ni som försöker nå mig via DM; kommentera här istället eller skicka mail till: victoria.estelle@hotmail.com, tack ♥ 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna