VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med TWISTSHAKE

TWISTSHAKE

Inlägget är sponsrat och i samarbete med Twistshake ♥

IMG_3212 IMG_3218 IMG_3220 IMG_3225IMG_3235 IMG_3258 IMG_3262 IMG_3278 IMG_3283 IMG_3287 IMG_3288 IMG_3297Huuur fina produkter?! :) Detta, och en hel del andra godbitar, har vi fått hem från bästa Twistshake ♥. Hittills är pipmuggarna den stora favoriten här hemma. De är BPA-, BPS- och BPF-fria och har spillfri pip. Det är toppen att man kan fylla på med favvofrukten också, speciellt nu när det är så varmt, för då smakar ju vattnet lite extra gott! Vi har haft frysta blåbär i som is för att kyla vattnet, och igår testade vi vattenmelon vilket blev en stor favorit! Supergott var det. ♥ Handtagen gör muggen lätt att greppa, även för de minsta, vilket är ett stort plus! Dessa får 5/5 av mig, helt klart!

Vi har testat pipmuggar, koppar, nappar och bitringar här hemma och vi är jättenöjda med alltihop. Sen att allt har så fina färger gör det ju inte sämre :) Är så trött på fula vattenflaskor och serviser till barnen haha :) Twistshake tänker på design och funktion och har lyckats fantastiskt måste jag säga! Som sagt, vi är supernöjda här hemma och mina små hjärtan tackar så mycket för produkterna! :)

På tal om fantastiskt.. Med min personliga rabattkod: victoriaestelle sparar du 20% på hela pastell sortimentet och även den NYA LIMITERADE pärlemokollektionen! 🖤 Med samma kod får ni även 60% på alla neon produkter och neonpaket. Rabatten gäller ordinarie pris. :) 


Annons

Kommentarer


  1. Firah 9 augusti, 2018 on 20:19 Svara

    Fint och praktiskt! 👌🏽

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna