VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FRIENDSOVER

IMG_3181 IMG_3184

Hej på er! Har haft vänner över på brunch idag och direkt efter det kom mami och hämtade upp mig, så åkte vi iväg och handlade lite. Mår verkligen inte bra idag så jag har bäddat ner mig i sängen igen. Blir så ledsen av att må såhär dåligt. Försöker tänka positivt och ta en dag i taget men idag får jag lov att vara lite ledsen helt enkelt. Hatar att inte kunna busa runt med barnen och orka en hel dag. De är liksom mitt allt och lite till. Men men. Vila vila vila så hoppas jag på att jag mår lite bättre snart igen. Hjärtat kan verkligen inte bete alls idag. Eller igår. Blir helt matt och yr och orkade knappt hålla upp armarna för att tvätta håret förut. När det blir så illa är det inte så ofta jag kan vara hemma men hoppas som sagt att det vänder. Fy tusan för att vara sjuk!

Annars då? Något positivt var iallafall att prata ikapp med fina vänner och äta overnight-oatmeal a la vic! Vill ni ha receptet? :) Hojta till i sådana fall.

Har en massa mer att blogga ikapp om egentligen men vi får ta det imorgon vänner. Need to rest. Stor kram <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna