VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DRYLAKE

Hej vänner! Ett himla sent hej blev det idag. Vilma har fått öroninflammation stackarn så jag har försökt få ihop detta inlägg sedan 07 imorse utan framgång. Nu sover hon lite så då passar jag på att kika in här :)

Hur som helst! Det var inte öroninflammation inlägget skulle handla om utan min outfit ovan! Detta hade jag ju på mig när lillan döptes för några veckor sedan. Har fått många frågor om både klänningen och blazern så tänkte att jag postar ett inlägg igen. Klänningen är från DryLake och finns bland annat på MQ. Tror att det går att hitta på deras rea nu, kika online så hittar ni den säkert. Blazern är från Bondelid, också den från MQ. :)

Nu ska jag passa på att duscha och fixa lite god kvällsmat innan lillan vaknar igen. Önskar er en fin kväll så hörs vi imorgon igen. Stor kram!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna