VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SMOOTHIEBOWL

Skål: Mateus, Änglaboden i Linköping.

God förmiddag hjärtan! Sitter just nu och äter mellis med Victor. Gjorde en helt perf smoothiebowl, delar receptet längst ner i inlägget, precis som vanligt :) Buketten på bilden fick jag av bästis i lördags under hennes bröllop. Det var min tärnbukett. Hur fin?!

Måndag idag. Älskar måndagar som en del av er vet. Vad gör ni idag? Semester verkar det som på statistiken här :) Det är helt rätt att inte sitta vid dator och telefon då faktiskt! Här hemma blir det lekparkshäng på sin höjd. Vi alla behöver vila efter helgen känner jag :) Men lugna dagar är rätt sköna också. Även om mamman i huset helst vill göra 180 saker samtidigt. Vickan har myror i brallan hej!

Hörs senare. Stor kram till er! Och ni! Lova att testa smoothiebowlen här. Den är såååå god och fullproppad med nyttigheter! Fungerar även fint till de små.


 

VICKANS SMOOTHIEBOWL :)

  • Frysta samt färska hallon och blåbär. Ca 4 dl frysta och 1 dl färska. (Obs. Delar du med dig till dina små hjärtan så se till att koka bären först! Det kan vara bra att göra ändå oavsett vem som ska äta. Även svenska bär)
  • 1 Avokado
  • 1/2 banan
  • 2 dl färskpressad apelsinjuice
  • Cashewnötter att toppa med (Obs. Toppa ej med dessa om du delar med dig till dina små)

MIXA, HÄLL UPP, TOPPA MED MASSA GOTTE OCH NJUT! :)


Annons

Kommentarer


  1. […] Frysta samt färska hallon och blåbär. Ca 4 dl frysta och 1 dl färska. (Obs. Delar du med dig till dina små hjärtan så se till att koka bären..” Läs hela receptet >här< […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna