VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

todays

Började dagen med denna goda frukost ovan; äggröra plus majskakor m avokado och havssalt! Mums! Och så en kopp finkaffe vid sidan av ofc. Är så tacksam över vår kaffemaskin deluxe ♥
Och detta fick bli dagens lucnh; Vegoburgare m halloumi plus grönsallad med avokado och lite allt möjligt. Himla gott och enkelt. Var superhungrig när vi kom hem från en shoppingtur idag och så hade jag inte alls mycket tid på mig att äta då jag hade tid för mina fransar 15. Perf att kasta ihop detta ovan då. 
Jag och ryss gick loss inne på Rituals i vanlig ordning. Fyllde på med tvålar och handkrämer till hemmet och så fick denna handkräm följa med också då den är smidig att ta med i väskan. Plus i kanten för att det är spf15 i!
Här ser ni även mina ”nya” naglar jag fick gjorda till dopet (för att matcha doptårtorna hahah). De har hållit sig himla snygga med tanke på att de är typ 3 veckor nu. Bokade en tid om två veckor för nya. Funderar på något rosa. Jaaaa jag vet, jag har verkligen snöat in mig på rosa! 
Och nu mina vänner ska jag ta ett bubbelbad här hemma och ha lite minispa med dessa godingar ovan. Scruben är ärligt talat den bästa jag testat! ♥ Luktar så gott och är alldeles lagom kornig. 
 
Ja ni hjärtan. Detta var min dag i bilder minus en rad fula selfies som jag besparar er. Vi hörs igen imorgon. Ska som sagt bada nu, perf väder för det och mini är med ryss en stund så då får man passa påååå :) Puss! ♥

Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna