VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

superfruit

 
Nykomling till mina smoothiesar! Ser sådär ut men smakar bättre än förväntat. Blir dessutom pigg. 
Håller på att sluta dricka kaffe så då behöver jag detta mer än någonsin. Dricker inte mycket kaffe – max 1/2 kopp om dagen, men vill ändå bli av med koffeinet i den mån det går. 
 
Dagarna har gått så snabbt på sistonde. Har haft fina vänner på besök varje dag :) Jag är så glad över att jag har er alla <3 
 
Idag försökte jag, v och älgen oss på en löptur i värmen. 4 km, sen blev det både blodsockerfall och glasscravings för oss båda – haha sämst. Slutade med att vi släpade upp benen efter oss i trappen och åt glass i stora lass väl hemma i soffan, lyckat. Aja, vi har hurtat på bra i övrigt, så ibland får man :)
 
 
 

Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna