VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

whenI’mreadytogivein

Tjejkväll hos mig återigen i måndags. Det var toppen :) Lite sorgsen kväll i slutet, men jag gjorde mitt bästa. Igår umgicks jag med min fina lillebror. Och åkte till Quennie med mamma och Emelie. Sen till kvällen kom Sara och så bildade vi en myshög i min soffa.  

Igårkväll bytte Quennie stall, så idag blir det mycket att göra. Ska se till att ta en promenad med henne. Hon har tappat en sko fram, så jag kan inte rida. Vet inte när hovslagaren kommer ut heller.. Idag följer Sara med ut till stallet. Ska försöka få henne att börja rida. 😀 Hur tror ni det går?

Nu ska jag ut på en promenad med Cindy. Mina nya Easytone-skor har kommit. De är anpassade för utevistelse så de är grymma helt enkelt. Har redan träningsvärk i stjärtis.. Kan bero på att jag försöker slå mitt rekord i plankan typ varje dag, haha. Kommer inte över två minuter :/ Men klarade det för några veckor sen så snart så! :)

Ha en fin dag i solen.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna