VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

yellowdiamondsinthelight

Jag måste bara börja med att tacka Malin, Sara och Madde för igår! :) Det var hur mysigt som helst. Vi hade tjejkväll hos mig och pratade tills vi höll på att slockna vid mitt köksbord. Ni gjorde min dag. <3

Idag är jag seg som attan. Blev bara halvdag. Kände att kroppen sa ifrån. Så jag cyklade hem i motvind och duggregn vid 12. Åkte hem och tog det lugnt. Öppnade ett paket som jag hämtade ut på vägen hem. Det skulle bla innehålla en superfin vit tunika.. Men, istället för tunikan fick jag ett fult blått skärp med knappar. Vad gick fel där liksom?! Varför händer det här mig så ofta??! Först Hilfiger stövlarna, som istället blev ett par fula klackskor med rosetter.. Och en söt Odd Molly t-shirt/tunika blev istället en midjekort tröja med volanger. Det räcker nu känner jag, haha. Blev iallafall jättenöjd med skorna och den andra tröjan. Jag ska försöka bli bättre på det här med bilder så att ni får se mina nytillskott :)

Känner att jag kommit ur fokus den här veckan.. Tänkte dela med mig utav mitt schema samt kosten.. Om ni vill?
Bild från förra sommaren. Fräknig om nosen.


Annons

Kommentarer


  1. V 23 mars, 2012 on 17:43 Svara

    Så himla vacker du är min älskling :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna