VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

needtofightforit

Kom just in från en morgonpwalk. Var inte jättekul att gå ut i det gråmulna vädret med allt slask. Men jag tog med mig Cindy, så blev det genast roligare. Och nu är det tentaplugg som gäller. Och en varma koppen kanske. :)

Igår träffade jag bästa vän. Vi mös oss ner i hennes soffor och pratade. Har saknat henne som attan! Är svårt att ses när ena jobbar heltid och andra pluggar heltid+har häst.

Åt ni några semlor igår? Jag mår illa av grädden. Och de är ju så himla stora?! Ae. Jag hoppar semlorna. Dessutom är de största kaloribomben. :/

Senare ska jag träffa mami en sväng. Blir att handla på sig lite inför veckan som kommer. Laddar som attan inför sommaren. Träningen börjar ta sig! Hoppas på att få se lite resultat snart. Har tagit en ”före”bild. Hade det varit för några år sedan hade jag nog varit nöjd med kroppen som den är nu. Nu är det nya mål som gäller.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna