VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

WOWNOCOW

IMG_2515 IMG_2540

Hej mina fina! Som en del av er vet, försöker jag att äta mer vegansk kost. Har sedan länge uteslutit kött, gluten och de flesta mejeriprodukter. Har ätit plantbaserat länge nu. Och så verkar lillan här hemma må bäst av att jag inte äter mjölkprotein. :) Så, nu kör jag strikt mejerifritt framöver. Det mår jag själv bäst av också :)

Så, jag måste tipsa er om mina favoriter! Gjorde livets tonfiskröra till lunch idag, med imat i från Oatly. Och så en kopp finkaffe med ikaffe i. Ikaffe är en favorit sedan länge. Har ni inte testat den i kaffe måste ni faktiskt göra det! SÅ gott!

Dessa fick bli dagens tips. Stor kram!

Kommentera

Annons

HOWTOKISSAFROG

God kväll mina fina! Här har dagen verkligen gått i ett, därav sen update! Linnéa med familj åkte just hem och det blev en hel dag här med massor prat och bebishäng. Och gofika såklart! Hälften av fikat är inte ens med på bilden haha! Vi har en tendens att alltid köpa fika båda två… Men men. Mer gotte till folket tänker jag :) Typ.

En annan sak. Om vi ska ta en minut och beundra bodyn Vilma fick?! Alltså huuuur söt?! Älskar den! Har själv kikat på den faktiskt och tänkte klicka hem den. Men så fick Vilma den nu. Tusen tusen tack! Sen fick jag ett helt förråd av nyttigheter som jag saknat här hemma. Inlägg kring det kommer. Så omtänksamt! Alla borde ha en Linneis i sitt liv, that’s for sure.

Nu ni ska jag ta kväll här. Först ett städrace ofc. Det ligger tom leksaker inne i badrummet på övervåningen haha. Efter det blir det tidig natt och lyssna på en ljudbok.

Önskar er en fin kväll hörrni. Och tack för att ni kikar in här varje dag. <3 Ni är bäst! Stor kram!

Kommentera

Annons

SUNDAYFUNDAY

Dagens mami! Bor seriöst i livets shorts just nu! De är från BikBok och jag har dem i alla möjliga färger :) Den söta toppen är också därifrån :)

Hej finisar! Gissar att många av er kikar fotbollsvm precis som vi här hemma :) Jag är dock totalt ointresserad så jag tänkte ta tag i hemmet istället. Väntar besök imorgon från min älskade Linnéa med familj så att pyssla lite extra fint här hemma känns ju bra :) Funderar på vad jag ska bjuda på också. Lär bli någon sallad i vanlig ordning tror jag. Är inte så sugen på matig mat på sommaren. Lax med avokadosallad och mango kanske vore något?

Kikar in imorgon igen, precis som vanligt. Hoppas att det är ok att det endast blir ett inlägg om dagen nu under semestern :) Kram vänner!

Kommentera

Annons

WISH

En favoutfit som jag bar för några veckor sedan. Idag springer jag runt med en tofs mitt på huvudet, shorts och ett för stort linne med mjölkfläckar. Superglammigt :) Not. Skönt, men inte så bloggvänligt.

Hej vänner och hej lördag! Hoppas att ni har en superbra dag! V är iväg idag på lite grill, fiske osv så jag är hemma själv med mina små hjärtan. Dagen rullar på i dundrande takt i vanlig ordning och sist jag kollade på klockan var den 06 haha. Medan barnen sover sin lunchvila har jag passat på att förbereda Victors lunch, precis som alltid. Och så passade jag på att äta lite själv också. Lätt att man glömmer det annars.

Ville mest in och säga hej. Imorgon och i veckan kommer lite roligare inlägg igen. Stor kram till er!

Kommentera

Annons

MINIRODINI

IMG_1448 IMG_1458 IMG_1457

Lite nytt att syskonmatcha från Mini Rodini. :) Älskar det :) Och Brands for Kids är fav butiken för mina små hjärtan i stan! Tips! De finns även online HÄR också!

Hej på er! Hur har ni det idag? Jag kom just in från en pytterunda ute i hettan. Höll på att smälta bort men var verkligen tvungen att ta mig ut en liten stund. Behövde frisk luft och bara få komma ut helt enkelt. Victor följde med och jag tror att vi plockade ca 180 kottar på vägen haha. Tacksam väg bakom vårt hus, en lång cykelväg under en massa tallar = skugga. Toppen. Rasta bebis plus mami, win win! På g hem gick vi förbi affären och köpte med blåbär och lite annat gotte som vi åt. Supermysigt.

Nu är det dags för kvällis här hemma. Efter det, när barnen somnat, tänkte jag och v sätta oss och kika inredning igen. Det är liksom dags nu! Typ eko på nedervåningen och flera rum fortfarande som står tomma.

Ha världens finaste fredag hjärtan. Stor kram till er. :)

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna