VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Änglaboden i Linköping

OVERNIGHTOATS

IMG_0958

IMG_0956

Kopp och skål: Mateus. Underlägg: Svenskt Tenn. Ljusstake: Klong

Hej vänner och äntligen fredag, eller vad säger ni? :) Hoppas att ni haft en fin start på dagen so far!

Här hemma startade vi dagen på bästa sätt trots att jag mår som en påse jag vet inte vad. Gjorde en så god overnightoats som jag åt imorse. Den blir toppen med mandelmjölken ovan, tips tips!

Här blir det inte många knop gjorda idag vill jag lova. Jag orkar ingenting och 12 timmar med barnen själv varje dag tar också ut sin rätt, även om det är fantastiskt underbart såklart så sinar orken nu när jag är sjuk. Pippi-maraton, bygga koja, läsa och pyssla blir det. Sen kommer denna mamma ta natt med barnen kan jag lova! SÅ slut.

Ha en fin helg vänner så hörs vi. Stor kram till er! ♥

Kommentera

Annons

NOTNOW

IMG_3267Bjuder på en bild på Vilma när hon fick agera modell för ett samarbete, för någon månad eller två sedan. ♥

Hoppas att ni mår bra vänner? Jag har gått och blivit jättesjuk. Förstår ingenting. Mådde ok igår och hade världens finaste dag med barnen verkligen. Vi åkte ju buss och det var ju ett projekt i sig haha. Men de skötte sig exemplariskt och att ta läkarbesök efter läkarbesök var inga problem. Kände mig lite mör på kvällen efter att ha jobbat i en timme efter att ha nattat barnen men det är ganska normalt att känna sig lite slut efter en hel dag själv när v jobbar så mycket som han gör. Hur som helst så vaknade jag upp med en tennisboll i halsen och jag kan typ inte svälja :( Är så trött och mår verkligen inte hallon. Självklart börjar ju hjärtat hetsa loss och göra kaos samtidigt. Jag klarar inte infektioner lika bra som andra. Är nedsatt och blir i regel alltid inlagd om jag får typ influensa eller liknande. Hjärta och lungor brukar liksom inte mäkta med det ordentligt. Men nu får vi hålla alla tummar vi har för att detta är en vanlig förkylning och att mina små hjärtan här hemma slipper att få det här. Och att jag får pigga på mig snabbt och slippa mer sjukhus. :)

Nu ska jag passa på att vila när de andra i huset gör det.. Istället för att sätta igång med storstädningen. Den får snällt vänta. Stor kram vänner ♥

 

Kommentera

Annons

WEDNESDAY

IMG_0948 IMG_0939Dagens mami! Måste bli bättre på outfitbilderna jag veeet! Till dess får ni leva med spegeloutfits tyvärr. Hur fin är inte nyansen på naglarna?! Fått hur många frågor som helst ang färgen men jag kan tyvärr inte hjälpa er, hänvisar er till fina Cissi som äger salongen Sweet Looks där jag går. ♥

Hej vänner och mitt i veckan redan! :) Hur har ni det? Och vad hände med vädret? Fick en smärre chock över värmen igår när jag var ute med barnen. Påpälsade på morgonen och sen 24 grader vid lunch. Men, solsken blev man ju himla glad av även om värmen gärna får lugna sig nu :)

Här hemma håller jag på att förbereda inför dagens sjukhusvistelse. Känns så tråkigt att prata om allt. Min melodi är liksom att fortsätta på som att allt är bra. I stort sett alltid. Sen ibland faller jag men det gör vi alla ibland, eller hur? Positivt tänkande gör verkligen SÅ mycket. ♥

Blir himla spännande att ha med barnen på läkarbesöken haha, men det brukar gå bra :) Och så ska vi åka buss också, det vet de inte ens vad det är för något. Wish me luck :) ♥ Hörs till kvällen då fina ni! Stor kram!

Kommentera

Annons

HEALTHYCHOCKOBALLS

IMG_0921

Ja, detta ser ju precis ut som vanliga chokladbollar men det är det inte. Det är mina sk nödbollar haha. Tog alltid med mig dessa samt nötter till jobbet förut och hade när jag blev sötsugen, vilket typ hände 78 gånger per dag när energin började sina. Receptet har ändrats ju fler gånger jag gjort dem och nu ser det ut såhär :)

200 g dadlar

1/2 dl – 1 dl kokosfett

4 msk kakao

1 msk chiafrön

1  1/2 dl havregryn

4 msk vatten

Kokos att rulla bollarna i

  1. Koka upp dadlarna ihop med lite vatten. Häll av nästan allt vatten och mixa till en jämn fin smet.
  2. Blanda detta med resterande ingredienser i en bunke
  3. Rulla bollar, rulla sedan i kokos
  4. Ställ in i kylen eller frysen till de har stelnat
  5. Ääääät och njut! :)

Förvaras i kyl! ♥

Kommentera

Annons

IMG_0907 IMG_0909 IMG_0913 IMG_0919Jag och mina små hjärtan häromdagen (och ja jag älskar att syskonmatcha!) ♥ Som jag älskar er! Att vara mamma är det bästa som finns.

God morgon kära ni! Sovit gott? Det har faktiskt jag, inte ofta det händer. Sov iallafall fyra timmar i sträck och det är rekord. Så himla skönt! Perfekt inför dagen då vi ska iväg på en liten utflykt jag och barnen snart. Ska bara ta på oss osv. Senare ska jag sitta i telefonmöte. Det ska bli spännande. Både vad gäller vad vi kommer fram till men också HUR det ska gå?! Telefonmöte med två bebisar precis intill. Det är ju sen gammalt att jag knappt pratar i telefonen längre. Typ så:)

Annars då? Jag har ett stort projekt som jag kanske ska hoppa på nu i höst. Samtidigt som jag i skrivande stund har fyra stora bloggrelaterade saker att ta tag i denna vecka. Ni kommer att få ta del utav det här längre fram. ♥ Ni kan ju hålla en tumme eller två för mig är ni snälla :) In i kaklet Vickan, som v brukar säga.

Dags att börja packa ihop oss här och ta dag. Kommer titta in senare med lite tips på nyttigt mellis osv efter önskemål. ♥ Ni är bäst! Hör ni det? :) Stor kram! ♥

Kommentera (2)

För att få de senaste uppdateringarna