VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TODAY’SMAMI

thumbnail_IMG_0092 thumbnail_IMG_0100

Dagens mami och så favläppstiftet just nu, från YSL färg 06 Rouge Pur Couture.

Hej igen vänner och hej fredag! Istället för att opereras nu så inväntar jag livets tjejer Agnes och My. Världens finaste tjejer helt klart. Så, det känns helt okej att operationen är framskjuten. Väskan är färdigpackad men godiset uppätet haha. :)

Annars då? Ska försöka styra upp någon fika här hemma innan tjejerna trillar in. Och städa undan lite. Det ser ut som en orkan gått igenom Victors sovrum ut i köket. Babblarna ligger vid mina fötter och så stor det en stor lastbil i soffan :) Plus hundra saker till.

Önskar er en superfin helg vänner. Ni är bäst! KRAM

Kommentera

Annons

TODAYWASTHEDAY

IMG_0002

Var och tog prover i onsdags eftermiddag inför kommande hjärtoperation, som skulle varit tidigt idag. Igår eftermiddag blev operationen framskjuten pga värdena. Tråkigt när man varit så inställd på det, men det kommer en ny tid snart. Tack alla ni för alla heja och krya på dig hälsningar. Sparar dem och har dem med mig till det är dags om några veckor. 

Kommentera

Annons
I annonssamarbete med Änglaboden i Linköping

GRAYBUBBLES

thumbnail_IMG_0905 thumbnail_IMG_0906 thumbnail_IMG_0907

Idag blir det frukost i sängen (mangosmoothie – hojta för recept, ägg, två koppar finkaffe). Vaknade med migrän så det blir en långsam och lugn dag idag. Förhoppningsvis haha :) Hur som helst! Har börjat byta ut, eller köpa till, mer från Bubbles-serien (Mateus) istället för Lace. Tycker om Lace med men vill ha bubbles nu känner jag. Ganska fint att blanda också ju! Nästa sak att komplettera med är släta assietter från Mateus. Änglaboden har allt så jag kikar in när det är dags ♥ :)

Annars då? Nu grävs det för fullt på tomten. Och så byggs det murar lite här och var. Svårt att se hur allt ska se ut när det är klart. Tur att trädgårdsarkitekten visat i datorn innan. Just nu känns denna grushög vi lever i rätt långt bort från den superfint planerade tomten i datorn men det kommer framöver. SEN är det klart och då ska det firas! 

Nu ska jag roa mig med att vika tvätt och stryka. Det är som terapi för mig. Älskar att vara i vår tvättstuga här i huset och bara pyssla med barnens kläder. #knäpptjejhejjagveeeeeet

Ha en jättefin dag vänner. Vi hörs senare med dagens outfit. KRAM!

Kommentera (2)

Annons

THESLEEPINGMASK

thumbnail_IMG_0882 thumbnail_IMG_0886 thumbnail_IMG_0899 thumbnail_IMG_0902

Detta är mina absolut favs just nu! Sleepingmasken ovan ger en sinnes lyster och huden blir så återfuktad – under tiden man sover. Hur bra?! Ögonkrämen är min räddare efter alla nätter. Har inte sovit en hel natt eller sammanhängande timmar sedan 2016 (for real) men denna piggar upp fint! ♥ Och så två koppar kaffe så brukar man vara igång igen hah :) Kanske bästa skönhetsknepet någonsin!

God kväll på er vänner :) Har inte haft tid att kika in idag, alls. Tänkte bjuda både en selfie och så ett recept men inget blev det. Har varit lite lätt kaos här idag, med både sjukhusbesök och en miljard saker till typ, så jag är bra mör i skallen ikväll. Vilma fyller dessutom 6 månader idag. Det ska firas så fort jag är hemma och på benen. Jag opereras snart (0m mina blodprover är bättre nu). Vill inte skriva ut datum. Har försökt hålla det här för mig själv och mina närmaste. Men har tidsinställt en del till er såklart :) Kommer säga till när det är dags här, samma dag. Och så kommer jag titta in så fort jag kan med en update, så ni vet att jag lever haha :)

Nu ska jag krypa in och lägga mig bredvid Victor en stund innan bästis tittar förbi. Önskar er en jättefin kväll. Stor kram!

Kommentera (2)

Annons

MATEUS

thumbnail_IMG_0832 thumbnail_IMG_0834 thumbnail_IMG_0836

Kopp: Mateus, Änglaboden i Linköping. Har ni inte besökt den butiken måste ni göra det. De har det största utbudet av Mateus som jag vet och så en rad andra kända varumärken, både vad gäller inredning och annat. En av mina favoritbutiker här i stan sedan länge.

Hej på er vänner, i regnet! Kikar in med dagens mellis (blåbärssmoothie med havre, citron, blåbär, banan och chia. Toppat med solrosfrön+chia) och så världens finaste bukett rosor jag fick av bästis häromdagen! ♥ Jag och Victor kom just in från en promenad runt tomten och huset. Det är ju så spännande med alla maskiner här ute.  Och alla leriga pölar. Det tycker mamman om supermycket. Not. Haha :) Men vad gör man inte för de små liven :) 

Snart väntar ett möte här hemma så jag måste röja bort lunchen och sedan ta tag i mig själv. Ser ut som ett spöke mer eller mindre. Och så lerfläckar precis överallt. Har sand i hårbotten också märkte jag nu. Fancy småbarnsliv! Men det är inget som en dusch inte råder bot på :) Ska försöka knäppa lite fler bilder idag btw. Vet att ni uppskattar ”today’smami” inläggen och så när jag delar med mig utav recept. Som jag skrivit förut så får ni mer än gärna hojta till om vad ni vill läsa mer, så försöker jag lösa det :)

Och så ni som frågar om insta! Jag har inte glömt den eller er. Och jag kan inte svara på DM nu för jag har fortfarande inte fått tillbaka min telefon! Hänvisar till min mail victoria.estelle@hotmail.com så länge! Telefonen väntas komma senare i veckan. Sen är jag tillbaka på insta igen. 

Ha en jättefin dag vänner. Hörs snart igen! Kram!

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna