Örhänge1

FUCK PERFEKT!!!!!

Alltså nu ställer jag er samma fråga som jag ställer mig själv nästan varje dag, vad är perfekt? och vem är perfekt?

Det är ett ord som många använder ”åååh jag önskar att jag var perfekt” ”vad perfekt hon är” osv… Jag menar vad är perfekt? I det här sammanhanget så är det bara ett ord som inte har någon innebörd eller som har någon mening. Jag har många gånger funderat på hur den perfekta kroppen skulle vara, hur det perfekta ansiktet ser ut, hur det perfekta håret ser ut osv, men jag hittar verkligen inget svar, det finns inte.
Om man inte är så ytlig och tänker personligheter så finns det inte heller något ord som perfekt. Hur beter man sig perfekt? Det liksom finns inte. Är ni med på vad jag menar? När man använder ordet perfekt i ett sammanhang där man ska förklara en människa så finns det inte, för ingen är perfekt så man kan aldrig använda ordet ärligt. Jag vet inte hur jag ska förklara  men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Jag tror att för många är besatta av ordet perfekt med vet nog inte vad det menas, alla stävar efter att sätta ett ansikte på just det ordet, men sanningen är att ingen kommer någonsin att kunna göra det.
Sen kan man också tänka på att ”alla är perfekta på sitt sätt”, jaa absolut, tänker man så så är till och med jag perfekt, men det förklarar inte ordet.

Jag tycker att vi alla ska sluta sträva efter att vara perfekta på något sätt och bara njuta av att vi är vi, både utvändigt och utvändigt. Jag är fett stolt över mig själv och jag kan säga att jag är inte perfekt någonstans. FUCK PERFEKT!!!! Jag är fett grym som jag är. Jag må ha mina skönhetsfläckar och personlighets ”fel” men jag är ta mig fan unik, egen och speciell- precis som DU. Jag är stolt över mitt icke-perfekta jag och om man nu skulle kunna sätta ett ansikte på perfekt så skulle den människan vara fett boriiiiiing…

DU är inte perfekt, men DU är så jäkla grym och unik och tro mig, det är mycket bättre än att vara perfekt!

Nu har jag sagt mitt, peace!

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Ella

    Ingen är helt perfekt men du är nästan, du är så grym, snäll och skit fin, den perfekta förebilden<3

    URL:
  2. Postat av: Alva

    Wow, detta inlägg gjorda att man fick sig en funderare, så sjukt bra verkligen! Du är verkligen super bra på Dehär, liksom ifrågasätta,skriva så man verkligen förstår vad du menar! Kram daglig bloggläsare❤

    URL:

Lämna en kommentar