29 år, gift med Christian, Vasastan i Stockholm, kommunikatör/projektledare i offentlig sektor, bf april/maj 2017

Annons

Uppläxad av en tant…

Yes, blev alldeles nyss uppläxad av en tant som hade ena foten i graven. Jag trodde att hon kom fram för att titta på Vida, när vi var inne på ICA men icke. Hon frågade mig argt varför jag inte hade mössa på barnet. Jag svarade att jag bor precis bakom knuten (det tar 2 min till ICA). Då svarade hon att det får gå för denna gång men jag kontrade med att BVC sagt att man inte behöver ha mössa i detta väder på en bebis som är så  ”stor” som Vida, och att det är nya rön nu.

Det behövs givetvis en mössa om det är blåsigt och dragit men nu tog jag beslut om att gå till ICA utan att ta på henne en mössa och för det ska inte okända människor komma fram och läxa upp mig. Åh! kokar av ilska! Detta är mitt barn och jag/vi bestämmer!

Kan vi vara överens om att man inte går fram och läxar upp okända människor? Ja, om man inte gör något olagligt som typ aga då.

Vidis111

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons