29 år, gift med Christian, Vasastan i Stockholm, kommunikatör/projektledare i offentlig sektor, bf april/maj 2017

Annons

V.39

Ny vecka och inte långt kvar nu!

”Barnet är nu cirka 50 cm, och väger cirka 3,2 kg i början av veckan och cirka 3,37 kg vid veckans slut. Barnet omges nu av cirka 1 l fostervatten. Fostervattnet nybildas kontinuerligt”.

Reflektioner
Enligt min uträkning väger Bulan 2816 g. Nu är det inte långt kvar och jag letar efter tecken. Jag har ju haft förvärkar/målvärk från och till. Särskilt på nätterna vilket gör att jag vaknar till och från. I dag har jag och C varit vakna sedan 5 ungefär. Han hade också svårt att somna om. Men det är väl bara att vänja sig. Enligt Bulans dygnsrytm så verkar det som att hon vaknar runt 5 på morgonen. Däremot är hon rätt lugn mellan 12 och 5 på natten.

v.39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons